Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
493
Hány köbméter oxigén található egy szobába amelynek méretei 10 m, 6 m, és 3 m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
A szoba térfogata:

V = abc = `10*6*3` = 180 `m^3`

A levegő 21%-a oxigén,

`V_(O_2)` = `180*0.21` = 37,8 `m^3` oxigén van a szobában.
0