Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol fordítás!

350
Valaki légyszí segítene nekem ezt le fordítani? Légyszí ne Google fordítos legyen mert olyat én is tudok csinálni.
Hemsworth was born in Melbourne, Australia, to Leonie (née van Os), an English teacher, and Craig Hemsworth, a social-services counsellor.[His two older brothers are Chris and Luke Hemsworth, who also work as actors. His maternal grandfather is a Dutch immigrant, and his other ancestry is English, Irish, Scottish, and German. Hemsworth has said that though there is competition for jobs among them, it is friendly: "We are brothers and we are always competitive, but it is a good thing, it pushes us and we are always happy whenever someone books something."
When Hemsworth was in year 8, he and his family relocated to Phillip Island, a small Australian island southeast of Melbourne. Hemsworth says he spent much of his time there surfing with his brothers. In March 2009, Hemsworth moved to the United States to pursue his career there. He and his brother Chris first stayed in the guest house of Chris's manager, William Ward, before renting their own Los Angeles apartment.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Hemsworth Melbourne-ben, Ausztráliában született, Leonie (született: van Os), egy angol tanár, és Craig Hemsworth, szpciális szolgáltatási tanácsadó gyermekeként. Két idősebb bátyja Chris és Luke Hemsworth, akik szintén színészként dolgoznak. Anyai nagyapja holland emigráns, másik felmenője pedig angol, ír, skót és német. Hemsworth azt mondta, azt gondolta, hogy barátias versengés van közöttük: testvérek vagyunk és mindig versengünk, de ez jó dolog, tol minket és mindig boldogok vagyunk, ha valaki feljegyez valamit. (wat?)
Amikor Hemsworth 8 éves volt, ő és a családja átköltöztek a Fülöp-szigetekre, egy kis ausztráliai szigetre délkelet-Melbourne-ben. H. azt mondja, sok idejét töltötte ott a bátyjaival szörfözve. 2009 márciusában H. az Egyesült Államokba költözött, hogy kövesse karrierjét. Ő és a bátyja, Chris először egy vendégházban maradtak Chris menedzserénél, William Wardnál, mielőtt kibérelték a saját apartmanjukat Los Angelesben.
Bocsi, ez elég gyér fordítás lett, de nekem a szöveg is olyan furcsa volt. Remélem, azért kapsz valakitől egy jobbat. :)
1