Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek kérlek!

Főoldal » Középiskola » Fizika
507
Mekkora annak a testnek a tömege, amelyet 4 m/s^2 állandó gyorsulással 250N vízszintes húzóerő mozgat. A test és a talaj közötti csúszási súrlódási együttható 0,4.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

`F_h-mu*m*g` = `m*a`

m = `F_h/(a+mu*g)` = `250/(4+10*0.4)` = 31,25 kg
0