Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek kérlek!

Főoldal » Középiskola » Fizika
478
Mekkora erővel vonzza egymást két test, ha tömegük 70 kg és 80 kg? Köztük lévő távolság 41 cm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

F = `G*(m_1*m_2)/r^2` = `6.7*10^(-11)*(70*80)/0.41^2` = `2.23*10^(-6)` N
0