Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
579
2•(5-3x)-4•(2x+5)=3(x+4+29

5•(2x-3)+7=12-5•(x+1)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Ennyiből megérted?
0

10- 6x -8x -20 =3x +12 +87 /öv
-14x -10 = 3x +99 / +14x
-10 = 17x + 99 /+10
0 = 17x + 109


10x -15 +7 = 12 -5x -5 /öv
10x -8 = -5x +7 /+ 5x
15x -8 = 7 /-7
15 x -15= 0

0