Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
430
Az a és b számok fordítottan aranyosak a 18 és 36 számokal .es ezek közül a nagyobbik 6.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

Ha fordítottan arányosak, akkor a:b=36:18, ami 2. Tehát a=2b=6, amiból b=3
1