Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmus

Főoldal » Középiskola » Matematika
422
log₂(2x-3)
log₇(5x-5)
log₃(3x+2)
log₄(x-2) - log₄(4x-7)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
logaritmus
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Mi a kérdés?

log₂(2x-3) = a; akkor `2^a` = 2x-3

log₇(5x-5) = b; akkor `7^b` = 5x-5

log₃(3x+2)=c; akkor `3^c` = 3x-2

log₄(x-2) - log₄(4x-7) = `log_4((x-2)/(4x-7))`
0