Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmus

Főoldal » Középiskola » Matematika
435

log₅125=
log₂128=
log₃31=
lg1000=
log₂x=6
log₅x=4
log₇x=2
logx8=3
logx16=2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
logaritmus
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
log₅125= 3

log₂128=7

log₃31= 3,126

lg1000= 3

log₂x=6; x = `2^6` = 64

log₅x=4 ; x = `5^4` = 3125

log₇x=2; x = `7^2` = 49

logx8=3 `x^3` = 8; x = 2

logx16=2; x = 4
0