Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
309
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2,

a, `a, b, c in RR`

b, `a, x in RR`;`b in RR` `b ne 2;-3`

c, `s,t in RR`; `t ne 0`

d, `k in RR`

e, `e, f, m in RR`; ha m=0, akkor e-f `ne` 0. Itt még jobban is bele lehet merülni, a gyökvonások feltételei pl.


3,

a, `a^2-b^2` = `15^2-14^2` = 225-196 = 29

b, `(2(x^2-y^2))/(x+y)` = `2(x-y)` = 2(2007-7002)= -9990


3,

a, c-12k

b, `(n-5)/7`

c, `(f-15)^2/3`

d, `1/(p+q)`

e, `1/r+1/s`
0