Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Normálalak,7.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1315
Az első kettő bekarikázott feladatot kellene megoldani.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Normál alak első száma 1 és 10 közé eső szám, másik 10-nek valamely hatványa.
5200 kg = 5,2*101 t = 5,2*103 kg = 5,2*106 g = 5,2*105

520 hl = 5,2*105 l = 5,2*106 dl = (1 dm3=1 liter) = 5,2*105 dm3 = 5,2*102
Módosítva: 9 éve
0