Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Optika

Főoldal » Középiskola » Fizika
559
Mennyi idő alatt teszi meg a fény a Nap- Plútó távolságot (5966 millió km)?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
s = 5 966 000 000 km

v = 300 000 `(km)/s`

t = `s/v` = `5966000000/300000` = 19886 s = 5 óra 31 perc 26 másodperc
0