Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika sos

Főoldal » Középiskola » Fizika
329
Egy gépkocsi 20 m/s sebességről fékezett le 4 s alatt egyenletesen lassuló mozgással. Mekkora volt a lassulása?
(2 pont)
1 m/s2
2 m/s2
4 m/s2
5 m/s2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

a = `(Deltav)/(Deltat)` = `(20m/s)/(4s)` = 5 `m/s^2`
0