Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fiziak Sos

Főoldal » Középiskola » Fizika
338
Mennyi idő alatt ért el álló helyzetből, egyenletes gyorsulással a kerékpáros 5 m/s sebességet, ha a gyorsulása 0,2 m/s2 volt? Számítsd ki!
(2 pont)
2 s
5 s
10 s
15 s
25 s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

v = `a*t`

t = `v/a` = `(5m/s)/(0.2m/s^2)` = 25 s
0