Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek! Segítsetek pls!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
477
Csatolom a képeket
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

A legnagyobb lapátlója annak az oldalnak van amelynek élei: 9cm és 5cm nagyságúak a lapátló ebben:
l2=92+52
l2=81+25=106, amiből l= 106 =10,30cm

A téglatest testátlója:
t2=52+92+32
t2=25+81+9=115, amiből t= 115 =10,72cm
0