Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok az egyik feladat nem ment a fizika Feladatomba és segítséget kerek

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1444
Az volt a feladat “ mennyi munkát végez a felvonó motorja, ha 10 m magasra kell felvinni az 5000 N súlyú lift szekrényt? (Adatok, képlet, számolás)? Ha tudtok segíteni köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Adatok:
h=s=10m
F=G=5000N
W=?
W=F·s=5000N·10m=50000Nm=50000J=50kJ
0