Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érettségi

Főoldal » Középiskola » Matematika
914
Az ABC derékszögű háromszög befogói : AC=18, BC=8. Az A csúcsból induló szögfelező talppontja: E. Milyen távol van az E pont a C csúcstól?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
182+82=AB2
324 + 64 = AB2
388 = AB2 /gyökvonás
19,67=AB
0