Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan kell megoldani?

Főoldal » Középiskola » Matematika
347
log3/4(x2+x-6)>log3/4(3x+2)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Tudom ajánlani ezt az appot mert ebbe a megoldást is megmongya még meg is mutatja a mogoldás menetét és igy segit a tanulában: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microblink.photomath&hl=en_US&gl=US

0