Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyökös feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
375
Miert 2 √(2x) / 3√(3x) = 8/27 ?
És milyen témakörbe tartozik (csak hogy legyen hol rakeresni)?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, segítség, gyök
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(2*root()(2x))/(3*root()(3x))` = `root()(8x)/(root()(27x))` = `root()((8*cancel(x))/(27*cancel(x)))` = `root()(8/27)`

hogy milyen témakörbe? talán négyzetgyök azonosságok...
0