Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fogyasztok parhuzamos kapcsolasa!

Főoldal » Középiskola » Fizika
502
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!
1/Re=1/12+ 1/24 ⇒ 1/Re= 3/24 ⇒ Re= 24/3=8
I1=U/R1=6/12 = 0,5 A
I2=U/R2=6/24 = 0,25 A
I=0,75 A
U1= Re × I1= 8x0,5 = 4
U2=Re x I2= 8x0,25=2
0