Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Coszinusz szinusz tétel +3szög területe 1 órám van rá

Főoldal » Középiskola » Matematika
286
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.
b = 3,69 cm
c = 4,62 cm
α = 73°

2.
c = 9,39 cm
β = 31,47°
γ = 78,53°

3.
c = 9,79 cm
α = 59,8°
β = 50,2°

4.
α = 28,96°
β = 46,57°
γ = 104,47°
0