Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok sürgős köszi mára kéne

Főoldal » Középiskola » Matematika
708
4. Oldja meg a következő egyenletet a valós számok halmazán! gyök alatt 2x-6 +3 =x
5. Oldja meg a következő egyenlőtlenséget a valós számok halmazán! (x-2) ez az egész a négyzeten >9
6. Oldja meg a valós számok halmazán a következő egyenletrendszert! 2x-3y=3
x*y=3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0