Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kocka

Főoldal » Középiskola » Matematika
309
Kocka

a = 10cm
m = 20cm

A=?
V=?
Előre is köszönöm a megoldást.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Gondolom négyzetes oszlopra gondoltál a kocka helyett.
V=a*a*m=10*10*20=2000 cm3
A=2*a*a+4*a*m=2*10*10+4*10*20=1000 cm2
1