Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
405
Légyszi segítsen valaki holnapra kell 11-ig Az egész
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.
A = {0,1,2}
B = {m, a, t, e, i, k}
C = {1,3,5,7,9}
D = ezt neked kell megválaszolni
E = {0,1,6,9}
F = {0,2,4,6,8} vagy ha a 0-t nem számoljuk akkor 2,4,6,8,10
G = ezt is neked kell megoldani

2.
bal felsőnél: középen kell besatírozni
jobb felső: csak a B részhez tartozó területet (tehát a közepét ne, csak ami attól jobbra van)
bal alsó: az egészet be kell satírozni
jobb alsó: csak az A részt (tehát középen itt se, csak ami attól balra van)

3.
AUB = {1,2,4,6,7,8}
A∩B = {2}
B\A = {1,4,6}
1