Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!!

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
326
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Szia!

A befoglaló téglatest méretei: 90*190*110cm3=1881000cm3
Ebből 15db olyan rúd hiányzik aminek méretei: 110*20*15. Vagyis 15*15*20*110=495000cm3
1881000-495000=1386000cm3=1,386m3
0