Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok, ha valaki érti ezeket a feladatokat, kérlek segítsetek.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
397
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
algebra, 7. osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

5
1)
a)8 b)12 c) -3*3 =  9  = 3 d)  25  :  16  =  5^2  :  4^2  = 5/4
-1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
0