Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 10. osztáy

Főoldal » Középiskola » Matematika
1057
Az ABC háromszög B csúcsából induló egyenes az AC oldalt D pontban metszi. Az így keletkező ABD szög = ACB szög. AB=2 cm, AC= 4 cm. Mekkora a DC és AD?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Nézd csak! Érthető?
https://www.geogebra.org/m/k4pmnbmv
0