Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térgeometria matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
4037
Egy téglatest alakú akvárium belső méretei (egy csúcsból kiinduló eleinek hossza): 42 cm, 25 cm és 3 dm. Megtelik-e az akvárium, ha beletöltünk 20 liter vizet. Válaszát indokolja.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
V = abc = `4.2 dm*2.5dm*3dm` = 31,5 `dm^3` `gt` 20 liter

Nem telik meg.
0