Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!! MATEK

Főoldal » Középiskola » Matematika
319
Csatoltam fotót. Segítenétek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2,

`5^3*5^2*(5^6)^4` = `5^(3+2+(6*4))` = `5^(29)`

`(3^5*7^5)/21^9` = `21^5/21^9` = `21^(5-9)` = `21^(-4)`

3,

372000 = `3.72*10^5`

8315000 = `8.315*10^6`

0,00000456 = `4.56*10^(-6)`

0,0000864 = `8.64*10^(-5)`

`3.12*10^3*8.12*10^4*5.3*10^2` = `(3.12*8.12*5.3)*(10^3*10^4*10^2)` = `134.27232*10^9` = `1.3427232*10^(11)`

`4.55*10^(22)*5.44*10^(13)` = `(4.55*5.44)*(10^(22)*10^(13))` = `24.752*10^(35)` = `2.4752*10^(36)`
0