Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Reakcióegyenlet NaOH + HCl = ?

Főoldal » Általános iskola » Kémia
10793
Sziasztok!
Az alábbi reakcióból mi lesz?

NaOH + HCl = ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

3
Ha nem tévedek, sós víz :) NaCl+H2O
12

Nátrium -hidroxid + sósav= nátrium-klorid+ víz
NaOH. + HCl. = NaCl. +H2O
4

NaCl+H2O
1