Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
362
Négyzetes oszlop:
Térfogata/V= 392dm³
Magassága/M/m= 8dm
Mennyi a Felszíne/A?
V= a²×b
A= 2×a²+4×a×b
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Na, ott van minden, a b helyére írd a magasságot.
0