Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
311
Végezd el a mértékátváltásokat: 4500mm=.................cm=.................m
235 liter=..................dl=....................hl 8nap=..............óra( h)= ..........perc (min ) 0,24 t=....................kg=..............dkg
6,9 km=.................m=..........................mm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4500 mm = 450 cm = 4,5 m
235 liter = 2350 dl = 2,35 hl
8 nap = 192 óra = 11520 perc
0,24 t = 240 kg = 2,4 dkg
6,9 km = 6900 m = 6900000 mm
0