Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
332
Döntsd el az állításokról hogy Igaz vagy Hamis!
A= Ha egy szám osztható néggyel is és tízzel is, akkor osztható negyvennel.
B= Az első hat darab prímszám összege páratlan. ( prímszám az, mely csak 1-el és önmagával osztható )
C= A paralelogramma átlói felezik egymást.
D=2500 –nak a 40%-a 1050.
E= A rombusz oldalai egyenlőek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A: hamis (pl 20)

B: 2+3+5+7+11+13 = 41 páratlan, igaz

C: igaz

D: `2500*0.4` = 1000 hamis

E: igaz
0