Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
686
1. A= a legkisebb kétjegyű prímszám A= B=120 és 45 legnagyobb közös osztója B= C=1509 kétharmada C= D= 5 a harmadikon D= E= 12,5*4,2 – 12,5= E=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A: 11

B: 15

C: 1006

D: 125

E: 40
0