Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűség

Főoldal » Középiskola » Matematika
3355
Egy öttagú társaság egymás után lép be egy ajtón. Mekkora a valószínűsége,
hogy Anna, a társaság egyik tagja, elsőnek lép be az ajtón?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Kedvező eset: 1

Összes eset: 5

Valószínűség: P = `1/5` = 0,2 = 20 %
0