Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűség

Főoldal » Középiskola » Matematika
4209
Egy rendezvényen 150 tombolajegyet adtak el. Ági 21-et vásárolt. Mekkora
annak a valószínűsége, hogy Ági nyer, ha egy nyereményt sorsolnak ki? (A
jegyek nyerési esélye egyenlő.)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
P = `21/150` = 0,14 = 14%

A kedvező eset 21, az összes pedig 150.
0