Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítetek! (%)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
717
Mennyi 72,8-nak 9%-a?
Melyik számnak az 56%-a 224?
Hány %-a 240-nek a 156?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Segítenétek?*
0

72.8:100=0.728 0.728·9=6.552

224:56=4 4·100=400

156:240=0.65 0.65·100=65%
-2