Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hatványok egyenlőtlensége (Kép csatolva)

Főoldal » Középiskola » Matematika
406
2 feladatban kérném a segítséget! Előre is köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

`(2^7*(2^3)^4)/2^5` = `2^(7+(3*4)-5)` = `2^(14)`

`((b^2)^5*b^3)/b` = `b^((2*5)+3-1)` = `b^(12)`
1