Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Milyen messze kerül a hajó a kikötőtől, ha először 9km-t délnek, majd pedig 40km-t keletnek halad? Készíts ábrát!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
530
Segitség kéne ,
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ábra-

A derékszögű háromszög átfogója a kérdés.

c = `root()(9^2+40^2)` = `root()(1600+81)` = `root()(1681)` = 41 km-re kerül a hajó a kikötőtől.
1