Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA FELADAT SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
359
Csatoltam képet előre is köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4*104+2*103+5*102+6*101+7*100=42567
1458607=1*106+4*105+5*104+8*103+6*102+0*101+7*100=1458607
56+1245+40578=41879
4578-1278-987=2313
549*86=47 214
ezeket te is ki tudod számolni szerintem
Módosítva: 5 éve
0