Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
695
Mekkora az áramforrás feszültsége,ha a melegítőpárna fűtőszálán 260mA-es áram folyik át,és a teljesítménye 60W?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
P = `U*I`

U = `P/I` = `(60W)/(0.2 A)` = 300 V
0