Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
301
Tudnátok segíteni?
cos x = √ 2/2
cos x= 4/3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
cos x = √ 2/2
x1=π/4+k·2·π
x1=11π/4+k·2·π
ahol k egész
cos x= 4/3
Nincs megoldás, mert -1≤cos(x)≤1
Módosítva: 5 éve
0