Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség kéne

Főoldal » Általános iskola » Matematika
573
Egy paralelogramma szomszédos csúcspontjai: A (4: 1), B (3: 5), átlóinak metszéspontja az origó. Határozd meg a másik két csúcspont koordinátát.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A paralelogramma átló felezik egymást.
C(c1;c2)
(4+c1)/2=0 amiből c1=-4. Hasonlóan c21=-1 Tehát C(-4;-1)
Ugyanígy D(-3;-5)
0