Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek!!Matematika S.O.S!!Köszönöm szépen!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
288
Kérlek benneteket segítsetek.elakadtunk..köszönjük szépen!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
1. képhez tartozó feladatok (1, 2, 3) megoldása
1

1. és 2. feladat csatolva.
3. feladat:
4-4 = 1/44 = 1/(4*4*4*4) = 1/256
0,1-3 = 1/0,13 = 1/(0,1*0,1*0,1) = 1/0,001 = 1000
1

Itt pedig akkor a 2. és 3. kép megoldásai.
1