Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
946
Mekkora az áthaladó áram erőssége az 1200 W -os porszívó motorján,ha 230 V-os hálózatra kapcsoljuk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
P = `U*I`

I = `P/U` = `(1200W)/(230V)` = 5,21 A
0