Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Arányosság

Főoldal » Középiskola » Matematika
304
Valaki segítsen nem igazán értem
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a=50cm
50cm÷2=25
7×25=175
b=175
9×25=225
c=225

megoldás:
a=50cm
b=175cm
c=225cm

Ha segített, jelöld a válaszomat megoldásnak!
Módosítva: 5 éve
0