Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1333
Egy 4,5 V feszültségű zsebtelepre kapcsolt zsebizzón 5 percig 0,2 A erősségű áram folyik. Mennyi az izzón végzett elektromos munka?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W = `U*I*t` = `4.5V*0.2A*300s` = 270 J
0