Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1159
Egy áramkör főágában 600mA az áram erőssége.
Mennyi az elektromos munka 30 perc alatt,ha az áramforrás feszültsége 12 V?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W = `U*I*t` = `12V*0.6A*1800s` = 12960 J = 12,96 kJ
0