Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene?

257
hogyan lehet alkalmazásokat készíteni? (pl.: eházi, Google Chrome)
Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
segítség, alkalmazások
0
Középiskola / Informatika

Válaszok

1
Először is szükség van egy ötletre, hogy pontosan mit szeretnél készíteni. Utána ki kell találni a követelményeit, mit lehessen vele csinálni, milyen hasznos funkciói legyenek. Ezután jöhet a lényegesebb tervezés a követelmények figyelembe vételével, majd meg kell vizsgálni különböző technológiákat, amelyekkel egy alkalmazás/szoftver megvalósítható, majd azok közül választani és abban megvalósítani.

A megvalósítás során, a feladat nehézségétől függően, szükség van programozási ismeretekre. Egy weboldal készítése is több lehetőség alapján történhet. Vannak könnyen összekattintgatható oldalak, de van amikor teljesen nulláról kell felépíteni egy kliens-szerver párost. Na meg persze van a kettő között több állapot is.

Természetesen nem feltétlenül elég a programozási ismeret, internetes kapcsolatot használó programok esetében szükséged lesz hálózati és egyéb ismeretekre is. A mai világban már rengeteg segédanyag rendelkezésre áll (akár online kurzusok), szorgalommal és kitartással kinyílik a lehetőségek tárháza és jobbnál jobb alkalmazásokat készíthetsz.

Ha ilyen választ szerettél volna, akkor kérlek jelölt a válaszom megoldásnak. Köszi :)
Módosítva: 3 éve
2