Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Valaki segítene?

52
hogyan lehet alkalmazásokat készíteni? (pl.: eházi, Google Chrome)
Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
segítség, alkalmazások
0
Középiskola / Informatika

Válaszok

1
Először is szükség van egy ötletre, hogy pontosan mit szeretnél készíteni. Utána ki kell találni a követelményeit, mit lehessen vele csinálni, milyen hasznos funkciói legyenek. Ezután jöhet a lényegesebb tervezés a követelmények figyelembe vételével, majd meg kell vizsgálni különböző technológiákat, amelyekkel egy alkalmazás/szoftver megvalósítható, majd azok közül választani és abban megvalósítani.

A megvalósítás során, a feladat nehézségétől függően, szükség van programozási ismeretekre. Egy weboldal készítése is több lehetőség alapján történhet. Vannak könnyen összekattintgatható oldalak, de van amikor teljesen nulláról kell felépíteni egy kliens-szerver párost. Na meg persze van a kettő között több állapot is.

Természetesen nem feltétlenül elég a programozási ismeret, internetes kapcsolatot használó programok esetében szükséged lesz hálózati és egyéb ismeretekre is. A mai világban már rengeteg segédanyag rendelkezésre áll (akár online kurzusok), szorgalommal és kitartással kinyílik a lehetőségek tárháza és jobbnál jobb alkalmazásokat készíthetsz.

Ha ilyen választ szerettél volna, akkor kérlek jelölt a válaszom megoldásnak. Köszi
Módosítva: 1 hete
2