Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pontos érték

Főoldal » Általános iskola » Matematika
391
2³=
3⁴=
2²+2³+3²+2-⁴=
?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2³=8

3⁴=81

2²+2³+3²+2⁴= 4+8+9+16 =37 (Ha ott `2^4` akar lenni).

2²+2³+3²+`2^(-4)`= 4+8+9+0,0625 = 21,0625 (ha ott `2^(-4)` akar lenni).
0