Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
618
Egy dobozban 8 píros és 10 fehér golyó van .Menyi a valoszinusege annak .hogy egy találomra kivet golyó piros legyen ? Az összes esetek száma 8+10=18 .a kedvező esetek száma pedig 8 P= 8_18=4_9vagy P=44,(4)%
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
p=8/18=4/9 ez a valószínűség.

Viszont a valószínűséget meg szokták adni százalékalakban is: 44,4%. Én inkább az előzőt preferálom.
Módosítva: 5 éve
1